Thumbnail Caption

VEUR UT SEIZOEN 2019-2020 IS ER WEER UN JEUGDPRINS(ES)!

Zondag 19 januari zal de jeugdbontemiddag plaats vinden in CC De Mortel. Het uitroepen van de jeugdprins/prinses 2020 en het installeren van de jeugdraad staat daarbij op het programma. Vervolgens willen we de middag aankleden met leuke optredens: alle kinderen mogen een optreden uitvoeren op het podium. Denk daarbij aan een dansje / sketch / toneelstukje / playback act / etc. alles is welkom. Graag zien wij aanmeldingen tegemoet via: jeugdraadittervoort@gmail.com Voor de deelnemers zal er een leuke beloning zijn en de toegang voor alle bezoekers is gratis.

Met vriendelijke groet,

De jeugdraad commissie

Wae winse alle klein Puinesjödders en Puinesjödderinnekes eine sjoeane Vastelaovendj. Alaaf en ein vastelaovesgroet vanne Jeugdleiding.

Veer zeuke nog minse oet Ittervoort die os komme versterke bie de Jeugdleiding. Geer mot waal aope stoan veur de ideen van de jeugd, tied hubbe um de jeugd bie te staon veur/tijdens de vastelaovend. Geer kent uch aanmelden via info@puinesjodders.nl Vertil in ut kort wea geer zeet,en worum geer bij de jeugdleiding wilt komme.