Thumbnail Caption

WELKOM OP Onze PAGINA!!

.....van de Ittervoortse Carnavalsvereniging De Puinesjödders. Misschien niet de grootste carnavalsvereniging van Leudal, maar wel de gezelligste! Ook dit maal hebben we met het nieuwe carnavalsseizoen een volle agenda. Door een samenloop van omstandigheden waren wij genoodzaakt om het Prinsebal te verplaatsen. We zijn nu voornemens om de Prins uit te roepen op de Revue Aovendj zaterdag 18 januari 2020. Het mooie hieraan is dat er weer eens een Prins in de Mortel wordt uitgeroepen zoals vroeger traditie was. We hopen dat steeds meer mensen in Ittervoort er zin in krijgen om lekker met ons dit jaarlijkse feest te vieren.

Sinds enkele jaren leefde het carnavalsgevoel weer op in het dorp. En natuurlijk geld nog altijd: "hoe meer zielen , hoe meer vreugde". Iedereen is welkom, of je nu alleen maar de optocht toejuicht, of alle dagen overal aanwezig bent, Jong of oud, het maakt niet uit.Het is een feest voor ons allemaal. Het is ieder jaar ons streven de carnaval in Ittervoort levendig te houden, en hoewel dit in een kleine gemeenschap niet altijd gemakkelijk is, zetten we er iedere keer weer met volle moed en optimisme de schouders onder.

Vaste items zullen weer in 2020 terugkeren, en uiteraard nieuwe, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen. Heb je leuke ideeën, of zou je ons graag willen meehelpen, neem dan uiteraard contact met ons op. Samen staan we altijd sterker en maken we er een dolle boel van.